Mike?

Mike Verdonk
Hallo, ik ben Mike!

Eindhovenaar Mijn stad waarover ik vele verhalen voor Eindhovens Dagblad en Telegraaf Mediagroep maakte. Voor TMG zette ik eerst als community manager en later ondernemend journalist mede het landelijke nieuwsplatform Dichtbij.nl op. Bij thuiswedstrijden van PSV zit ik met rood-witte sjaal op vak A en natuurlijk schreef ik voor PSV Magazine.

Family-guy Getrouwd en papa van twee zonen. We hebben een bakfiets, een caravan en eten het liefst pizza!

Mike Verdonk
Coffeelover!

Hardloper In juni 2015 m’n vijf jaar oude, maar ongebruikte hardloopschoenen aangetrokken. Wegens te groot enthousiasme geblesseerd in juli. Na een korte rustperiode train ik voor de kwartmarathon Eindhoven✓, Zevenheuvelenloop✓, CPC (city-pier-city) Run.

Journalistiek Ondernemer Met mijn onderneming (C)ontentbedrijf produceer ik journalistieke content voor bedrijven. Website-teksten, nieuwsbrieven en Social Media. Een bedrijfsgerichte contentstrategie overtuigt relaties en versterkt het bedrijf.